Cégünkről

A Pc Udvar 2008-ben alakult meg, amelyet egy több éves szoftverfejlesztői múlttal rendelkező magánszemély alapított. Cégünk dinamikus működését fiatal, lendületes csapatunk biztosítja, melynek tagjai a koruk ellenére az öreg rókákra jellemző szakmai tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek mind a szoftverfejlesztés, mind a szervizelés területén. Lépést tartunk a folyamatosan változó piaccal, szívesen ismerkedünk új technológiákkal. A piacon az IT megoldások széles spektrumát kínáljuk partnereink részére. A fő célunk az ügyfelek teljes elégedettsége, ezért a legjobb tanácsokat nyújtva, megbízható üzleti partnerek szeretnénk lenni számukra. Célunk a hosszú távú együttműködés és a stabil, kölcsönösen gyümölcsöző üzleti kapcsolat kialakítása.

Feladatunk a legkedvezőbb áron a legjobb megoldások szállítása. Szakértőink több hazai projektben, jellemzően nagyobb cégek alvállalkozójaként vettek részt, ezzel a komoly tapasztalat mellett, nevet is szerezve maguknak a szakmájukban.

Vállalkozásunk infrastruktúrája több szálon fut, ezzel segítve a velünk együttműködő cégeket. Nálunk minden problémára megoldást talál, legyen szó vállalatirányítási rendszerről, egyedi szoftverről, eszközbeszerzésről, hálózatépítésről, rendszergazdai feladatokról vagy szervizelésről.

Amivel támogatjuk az ügyfeleinket: megbízható szakértelem, testre szabott stratégiák és megoldások az üzleti növekedéshez, és mindezt a gyorsaság és hatékonyság jegyében.


Elérhetőségek

Címünk: 3000 Hatvan, Horváth Mihály út 14.

E-mail: info@pcudvar.hu

Telefon: +36-37-743-760

Mobil: +36-20-221-4522

Facebook

Nyitvatartás

Hétfőtől Péntekig 9:00 - 17:00

Szombaton 8:00 - 12:00

Vasárnap ZÁRVA

Üzletünk